CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghalt egy őrjöngő férfi Csepelen, az Óvoda utcában szombat reggel (video)

2012. február 11. 14:07 - csú

MTI-Origo.hu :  A dühöngő férfit az után bilincselték meg, hogy megverte az anyját, megfenyegette az apját, majd a kiérkező rendőrökre is rátámadt. Az intézkedés után rosszul lett, de az elsősegélynyújtás ellenére meghalt a mentőben.

Rendőri intézkedés közben rosszul lett majd meghalt egy férfi szombaton reggel Csepelen, az Óvoda utcában. A férfihoz a szülei hívták ki a rendőrséget, mert anyját többször megütötte, megrúgta, apját pedig késsel fenyegette - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

A szülők kora hajnalban hívták a rendőrséget a XXI. kerületi Óvoda utca egyik társasházi lakásába, mert 31 éves fiuk súlyosan bántalmazta őket - közölte a rendőrség. A fiatalember hirtelen jött dührohamában összetörte a lakás bútorait is. A helyszínre érkezett kerületi járőröknek a segítséget kérő apa a negyedik emeleti ablakból ledobta a kulcsot, és közölte, hogy a fia a lépcsőházba ment, és kés van nála - közölte a BRFK szóvivője.

A rendőrök a lépcsőházban találkoztak egy feltűnően zavartan viselkedő férfival, aki egy kerékpárral a kezében jött le a lépcsőn. A rendőrök intézkedés alá vonták, de a férfi az együttműködés helyett azonnal, minden látható indok nélkül a járőrökre támadt. A nála lévő kerékpárt a rendőrökre dobta, majd ütni és rúgni kezdte őket. A dulakodás közben a férfi megszerezte az egyik rendőr leesett könnygázspray-jét és lefújta a rendőröket.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr924093737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása