CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Még kért a nép: Legyen szabadság, szolidaritás és igazságosság!

2012. február 13. 21:55 - csú

"A nélkülözők iránt érzéketlen hatalomnak egy erős jelzéssel a tudtára kell adnunk: vagy gyökeresen megváltoznak, vagy tűnjenek el. Az alaptörvényüket egy hónap alatt megírták és elfogadták. Ennél több időt a nincstelenek felkarolására sem kapnak. Legyen szabadság, szolidaritás és igazságosság" - írták a hétfőn Budapestre érkezett éhségmenet szervezői közleményükben. 

 

A "Munkát, kenyeret!" - jelszóval vonuló tüntető menet résztvevői több mint 200 kilométert gyalogoltak a fővárosig, ahol a Parlamenttől néhány méterre, az Alkotmány utcában felállított színpadnál ért véget a nyolc napig tartó akciójuk. Részletes beszámoló kattintás után ITT OLVASHATÓ. A HVG.HU képriportja ITT LÁTHATÓ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr304102642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása