CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem lesz kórháza Csepelnek, uszoda az idén sem épül...

2012. február 27. 11:03 - csú

Nem teljesíti 2010-es választási ígéreteit a Fidesz és Németh Szilárd

A Csepel újság értesülése szerint az önkormányzat képviselő-testületének legutóbbi, február 23-i ülésén a kerület idei költségvetésének elfogadása után, a kiemelt önkormányzati célok meghatározásánál Németh Szilárd fideszes polgármester drámai bejelentést tett. Az  egyik 2010-es választási ígéretére emlékeztető kérdésre válaszolva közölte: nem lesz kórháza Csepelnek. Hozzáfűzte: ő mindent megtett a cél érdekében. A másik, ugyancsak 2010-es  választási ígéretét felidéző kérdésre, hogy az idén, vagyis 2012-ben lesz-e új uszodája Csepelnek, Németh Szilárd kijelentette: új uszoda Csepelen 2012-ben nem lesz, ha 2013-ra épül egy, akkor boldog lesz, de 2014-et is elképzelhetőnek tartja… 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr834212311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.02.27. 08:17:36

Most már csak az a kérdés, Csepelnek mikor lesz számonkérhető vezetése???

mesztic 2012.02.27. 09:46:18

@Énisvoltam: A kérdés nagyon jó, pontos és fontos. Tényleg: mikor lesz végre Csepelnek olyan vezetése, amelyik nem kreált ügyekkel, hanem a kerülettel foglalkozik, van programja és tudása annak megvalósításához. Nekem egyelőre az a gondom, hogy akik erre a kérdésre válaszolhatnának, vagyis a baloldali pártok, hallgatnak. Azért megszólalhatnának végre akár a CSÚ-ban, akár a saját fórumaikon. Hátha ők tudnak mondani valami biztatót arról, hogy mikor lesz Csepelnek valódi vezetése?!

Énisvoltam 2012.02.27. 18:12:18

@mesztic: Egyet értek! Valóban ! Csepelen a baloldalnak végre fel kellene venni a kesztyűt és kilépni abból a szerepből amikor csak azt mondja "ezek a csúnya fideszesek"!!! Megvan a szakértelem , megvan a tudás náluk most már el kellene hasznosítani és minden lehetséges fórumon a fejükre olvasni a hibáikat, bűneiket és megmutatni a csepelieknek a kivezető utat!!!Csak akkor lesz esélyük leváltani ezeket a komisszárokat!!
süti beállítások módosítása