CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel új rendőrkapitánya március 1-től: Papp Péter rendőr alezredes

2012. március 01. 16:26 - csú

Felmentették a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) bűnügyi igazgatói posztjáról  Papp Péter rendőr ezredest, aki március elsejétől Budapest XXI. kerületének, Csepelnek a rendőrkapitányaként dolgozik tovább – közölte a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön. (A korábbi csepeli rendőr kapitányról, Nagy Andrásról szóló írásunk ITT OLVASHATÓ

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a döntést az Országos Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője hozta meg. Pest megyében a bűnügyi igazgatói feladatokat a továbbiakban az országos rendőr-főkapitány megbízása alapján Horváth Lajos rendőr ezredes látja el – írják.

Az új bűnügyi igazgató március elsejéig a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatóhelyettese volt.
Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője az MTI-nek a vezetőcsere okát firtató kérdésére válaszolva közölte: a rendőri vezetők indoklás nélkül is felmenthetők, így történt ebben az esetben is. A személyi változásról szóló parancsot szerda délután hirdették ki – tette hozzá.

Papp Pétert az MTI-nek nem sikerült elérnie.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr704277032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása