CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lássuk a tényeket! Mégis, mi lesz ebből? MSZP-sek csepeli akciója

2012. március 11. 09:13 - csú

A Csepel újság értesülése szerint „Lássuk a tényeket! Mégis, mi lesz ebből?” címmel szervezett találkozókkal egybekötött kitelepülést az MSZP Csepeli Szervezete március 9-én és 10-én a Sétáló utcában, illetve a Csepeli Piacnál. A hétvégi akció során a budapestieket sújtó intézkedések tényeit bemutató röplapokat, Népszavát osztogattak a járókelőknek, továbbá aláírásokat gyűjtöttek a kormány eddigi, szegényeket sújtó intézkedései elleni tiltakozás jegyében. A két egy-egy órás akcióban résztvevő, elsősorban fiatal aktivisták, közel ezer emberrel váltottak szót, akik közül több százan aláírásukkal is tiltakoztak a kormány megszorító intézkedései ellen.

Az MSZP-sek folytatják akciójukat, rendszeres utcai jelenlétükkel kívánják az emberek figyelmét felhívni a Fidesz kormány fiatalokat, időseket egyaránt hátrányosan érintő döntéseire, az ország, a főváros egyre súlyosabb gazdasági és társadalmi problémáira.
  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr734308910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása