CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Klubrádió jogerősen pert nyert, a médiatanács jogot sértett

2012. március 14. 13:10 - csú

Hatályon kívül helyezte a bíróság a Klubrádió 95.3-as frekvenciára kiírt pályázati eljárás nyertesére vonatkozó rendelkezését és az alperest új eljárásra kötelezte az eredmény megállapítása tekintetében. A másodfokú döntés ellen fellebbezésnek helye nincs. A Fővárosi Ítélőtábla bírája kimondta, hogy a médiatanács jogsértő határozatot hozott, amikor

az Autórádió Kft.-t hirdette ki győztesnek, mert olyan pályázatot hozott ki nyertesnek, mely nem felelt meg a kiírásnak, az ugyanis alakilag hibás volt. 

A Klubrádió elnök-vezérigazgatója a tárgyalás után azt mondta, a döntés értelmében nem kell újra kiírni a pályázatot, csak új győztest kell hirdetni, aki Arató András szerint nem lehet más, mint a Klubrádió, hiszen egy ponttal lemaradva a Klubrádió lett a második a pályázaton. A médiatanácsnak a pályáztatást nem kell megismételnie, de új határozathozatala során az érvénytelenséget vizsgálnia kell, és új döntést kell hoznia a nyertest illetően, miután az Autórádió Kft.-t kizárta a pályázatból. A pályázati pontozás értelmében az Autórádió 66, míg a második legmagasabb pontszámot elért Klubrádió 65 pontot kapott a lehetséges 71-ből. (KLUBRÁDIÓ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr924316349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása