CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cirkusz vagy kabaré lesz ma a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban?

2012. március 27. 11:16 - csú

Nem láthatja, nem hallhatja a csepeli közönség, hogy mi zajlik majd a ma délután ötkor kezdődő képviselő-testületi ülésen. A Fidesz-sajtó másfél éve nem zaklatja fel a kerület lakóit tisztességes tudósításokkal. A Csepp TV likvidálásával láthatatlanná tették magukat, hogy a hallatlan húzásaik homályban maradjanak.  

A legújabb napirend-tervezetet olvasva az érdemi munkát illetően vannak kétségeink, de az már most látszik, hogy a cirkuszi produkció ismét garantált. Németh Szilárd fideszes polgármester és mameluk osztaga  a saját maga alkotta szabályokat sem tartja be.

Késve tették közé az előterjesztéseket, így azokat a csepeliek nem véleményezhetik, de a képviselők sem tanulmányozhatják tisztességesen. Különben is, hol van már az az idő, amikor a polgármester a mamelukjaival együtt a csepel.hu -n hírdetett meg előzetes véleményezést! Köddé vált, más van helyette: rögtönzés, kapkodás. A kapkodás miatt a polgármester önmagát buktatja le, például előbb adja le az előterjesztést, és csak napokkal később írja alá saját, már benyújtott javaslatát. Persze, vannak még csodák...

A kabarét - egyelőre - a Jobbik képviselője mutatja be. Határozattal nem kívánatos személlyé akarja nyilváníttatni Csepelen a számára nem szimpatikus szocialista politikusokat csak azért, mert az Európai Unió egyes testületeiben  Magyarország és a magyar demokrácia valódi érdekei mellett tették le a voksukat. Németh Szilárd azonban még megirigyelheti a jobbikos babérokat, és a célegyenesben leelőzheti a vetélytársát. Van neki egy pár pazar, pontosabban pazarló ötlete a közpénz értelmetlen elköltésére. Az érdemi munkát pótló kommunistázásban a és a Csepelen kívüli szervezetek pénzelésében verhetetlen a fideszes polgármester...  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1004342479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: shark hoodie allegro 2018.01.26. 01:17:21

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szenteczky 2012.03.30. 17:48:44

A kabarét nem csak Pákozdi képviselőtársam biztosította (volna), hanem azok a fideszes képviselők, akik a testületi ülést megelőző napon még -talán információhiányból, vagy a mi még rosszabb (itt: antidemokratikus) meggyőződésből- IGEN szavazattal támogatták az előterjesztést... A dupla csavar, hogy a testületi ülésen Németh Szilárd javaslatával ( hogy vegyék le napirendről az előterjesztést) éppen a "szavazógépeit" hozta nevetséges helyzetbe!

LEmásolt LEmondó LEvél 2012.04.01. 22:14:31

Most akkor mi is történt, Szenteczky úr?
süti beállítások módosítása