CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli cenzúra csúcsra járatva: se kép, se hang a főnöki ügynöközésről

2012. április 18. 14:55 - csú

Németh Szilárd letiltatta saját felszólalását vagy már a polgármestert is cenzúrázzák?

Bayer Zsolt bő termésű, gyűlölködő, másolt írásaiból (Tetű, Hikálok, stb.) igen jó a felhozatal a XXI. kerületi önkormányzat csepel.hu című honlapján. Kiszorította még a polgármester közéleti szerepléseit is. Megfigyelők szerint ez a helyzet gyanús, nagyon gyanús…Lássuk be: mindegy, hogy kinek mi a véleménye Németh Szilárdról, Csepel fideszes polgármesteréről, országgyűlési képviselőjéről (a többi funkciót most mellőzzük), ha a Parlamentben felszólal, akkor a választóknak, a csepelieknek joguk van tudni, mit mondott.

Blogunk tegnap közzétette Németh Szilárd Vörös Csepelt megéneklő, ügynököző parlamenti felszólalásának vágatlan változatát. Képekkel nem mutattuk, hogy Csepel polgármestere miként kínlódik a felolvasással, milyen akadályokat jelent neki az előre megírt szöveg. Kíméletesek voltunk. A lényegre, az elhangzottakra koncentráltunk. A hivatalos önkormányzati és pártmédia (csepel.hu, csepel.info, stb.) azonban egy kukkot sem szólt április 18-án 14 óráig főnöke előző napi szereplésről, ahol tényleg a Vörös Csepel volt a főszereplő. Se kép, se hang! Miért? Németh Szilárd letiltatta saját felszólalását vagy már a polgármestert is cenzúrázzák Handa Bandájának tagjai?

Nem állítjuk, hogy nagy veszteség a gyűlölködő, fenyegető szöveg meghallgatásának elmulasztása. De mégis! Csepel polgármesteréréről van szó! Addig is, amíg a fideszes szócsövek méltóztatnak megszólani, vagy engedélyt kapnak a nyikkanásra, segítünk. Akit érdekel Németh Szilárd április 17-i, parlamenti felszólalása,  kattintson IDE. A hír szent, de utána A VÉLEMÉNY SZABAD!

anzágo 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr194459011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.04.20. 08:11:54

Nem a témával kapcsolatban szólok! Kérdésem van! Volt az elmúlt időszakban egy telefonos felmérés Csepelen. Tud valaki valamit az eredményéről? Mert úgy gondolom az is közpénzből ment!
süti beállítások módosítása