CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyilkossal reklámozzák Németh Szilárd és Ábel Attila nagy művét?

2012. április 25. 00:03 - csú

Büszke, nagyon büszke a gazdák „nagy művére”, és teljesít, sőt túlteljesít a fideszes vezetésű önkormányzat szócsöve, a csepel.hu. Az utóbbi évek, hetek megsokasodott kettes, hármas, négyes gyilkosságai miatt mind inkább háttérbe szorul a médiában a több mint három éve, 2009. január 7-én történt csepeli tragédia. A keddi bírósági tárgyaláson is ezt lehetett tapasztalni.

Hol vannak már az egymás hegyén-hátán tolongó tévé- és fotóriporterek? Szenzáció nincs, ez érezhető az általunk közölt tudósításból is. Politikai haszonlesés viszont van. A helyi szócső, a csepel.hu a fideszes főnökségnek, a gazdáknak akar kedveskedni. Az ezerszer megismert kettős gyilkos nevének leírásához nincs bátorságuk. Ahhoz gyávák. A vörös csepelezéshez, Németh Szilárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester hazugság- és rágalomgyűjteményének propagálásához viszont ragaszkodnak. Reklámembernek most a két csepeli iskolavezető agyonlövésével vádolt Kun Tamást (K. Tamást) választották. Ezt írják: „A keddi tárgyalás egy további érdekessége volt, hogy a Vörös Csepel című könyv iránt újabb érdeklődés mutatkozott… K. Tamás ügyvédjén keresztül kérte meg lapunk tudósítóját, hogy számára is juttassuk el a tényfeltáró kiadványt. Úgy tudjuk, Deme Gábor másodrendű vádlott már elolvasta a könyvet…” -  Ez az igazi siker. Gratulálunk! A közpénzből elköltött sok millió forintos propagandájához, önfényezéséhez a XXI. kerületi Fidesz-vezérkar végre megtalálta a magához méltó, megfelelő reklámembereit.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr44471825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása