CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nincs kegyelem! Jön a végrehajtó

2012. május 13. 10:01 - csú

A csepeli rémdrámáról a Hír TV így számolt be: Kifizette a tartozást, mégis elárverezték egy XXI. kerületi család házát. A nő 350 ezer forintos telefontartozás miatt veszíti el a 20 millió forintot érő ingatlant. A család a bírósághoz fordult, amely a behajtóknak adott igazat. (VIDEO ITT)

Mónika a barátjának akart segíteni. Hitelre vásárolt egy telefont, amit odaadott az ismerősének. Abban állapodtak meg, hogy a barátnője fizeti a törlesztőrészleteket. Bár a telefonszámlák az asszony nevére érkeztek, bontatlanul továbbította azokat ismerősének. Nem sejtette, hogy a barátja nem fizet. Rövid idő alatt 350 ezer forint tartozás gyűlt össze a kamatokkal együtt. A felhalmozódott adósságról Mónika akkor értesült, amikor végrehajtók jelentek meg a házánál. Az asszony azonnal kifizette a tartozást és bírósághoz fordult, mert állítása szerint a végrehajtó cég nem tájékoztatta őt a ház elárverezéséről. Azt mondta: bár azóta elköltözött, az új lakcíme is megvolt a behajtóknál. A bíróság végül a végrehajtónak adott igazat. Az asszony hiába fizette ki a tartozást, a bíróság szerint az árverés jogszerű volt, így a család már nem tehet semmit.

A bíróság azért fogadta el, hogy egyből a házat árverezték el, mert nem volt más lefoglalható vagyon. A családnak néhány napon belül költöznie kell. Adta: HÍR TV

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884505334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása