CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Minden kiderül Csepelen!

2012. május 30. 12:05 - csú

Csepel mai vezetői nem tudják hol élnek? A Csepel újság információi szerint felesleges ez a kérdés, mert tények támasztják alá a gyanút. Informátorunk ugyanis arról számolt be, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen teljes volt a tanácstalanság, amikor egy gázelosztó vezeték nyomásszabályozójáról volt szó. (Napirend 27. pontja: (145. sz. előterjesztésJavaslat a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. kezdeményezésére a 202788/6 helyrajzi számú földrészlegen elhelyezett gázelosztó vezeték és nyomásszabályozóval kapcsolatos vezetékjog alapításáról Előterjesztő: Borbély Lénárd alpolgármester)
 

Borbély Lénárdot – mint láthatjuk, mégis csak ő az előterjesztő – megkérték: ugyan mondja már meg, Csepel melyik utcájában, melyik ház előtt lesz ez a nyomásszabályozó? Az alpolgármester nem felelt, viszont a válaszadásra felkérte Werner Pétert, a Csevak vezérigazgatóját, az előterjesztés készítőjét, miközben lázas keresgélés kezdődött az ülést vezető Németh Szilárd polgármester közelében. Werner Péter kissé bizonytalanul annyit mondott: „a Bordás utcában, ha jól látom…” Nem jól látta. Nem nyert. Tévedett az előterjesztés készítője, mert addigra a vezérkari asztalhoz került a pontos válasz, amit személyesen a polgármester hirdethetett ki. Közölte: a Szent László utca 115. előtt lesz a gázelosztó vezeték és a nyomásszabályozó. Informátorunk szerint ez a közjáték is bizonyítja, hogy előbb, utóbb azért minden kiderül Csepelen… 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr724554729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2012.05.30. 14:28:22

A téma ismerete nem árt ha befolyásolja a beterjesztőt ez tény.
Én viszont kis gonoszként arra gondolok, hogy ez egy technikai jellegű téma, itt nem lehet felszentelni, haranglábat állítani, emléktáblát elhelyezni, elmúltnyócévezni, netán csurrancseppenteni, ez egy ilyen gázos valami izé, tehát annyira nem fontos. Ilyenformán annyira az sem, hogy hol van.
Szerintem inkább örüljünk annak, hogy hatalmas céljaik elérése közepette ilyen szarságokkal is hajlandók foglalkozni.

nlaca 2012.05.30. 20:26:52

Ez az amikor minden szakembert kirúgtak a CSEVAK-ból, meg máshonnan is ...

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2012.05.31. 07:13:50

Idióta mutyivári Németh Szilárd az iskolai büféket is át akarta játszani Werner Kid kezébe. Csakhogy a büfések beintettek a szarházi iskola-és egyéb gyilkosnak.. Meddig tűrik a csepeliek, hogy ilyen alak vezethesse keületünket?! Mi a helyzet Szilárdka választások előtti pénzügyeivel?
süti beállítások módosítása