CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli Fidesz hogy mond köszönetet a pedagógusoknak?

2012. június 01. 00:01 - csú

Hogy mond, hogy mond? Hát a maga módján. Németh Szilárdék például rendkívüli képviselő-testületi ülést rendeznek pénteken délután kettőtől a Szent Imre téren. No nem azért, hogy köszönetet mondjanak a csepeli pedagógusoknak. Á, dehogy. Ők a pedagógus nap alkalmából a Fasang Árpád Zeneiskola nagy sikerű igazgatónőjének a helyét pályáztatják meg. Egy hete – szakemberek által is nagyra értékelt, hibátlan pályázatának INDOKLÁS NÉLKÜLI elutasításával – maguk gondoskodtak a hely megüresítéséről.

A korábbi, a szocialista önkormányzati vezetők a pedagógus nap alkalmából százezer forinttal jutalmazták Csepel elismert, legjobb tanárait, tanítóit, óvónőit. Köszöntőben sem volt hiány, de mint tudjuk, a szó elszáll… Az osztályfőnöki pótlék viszont megmaradt. Megmaradt mindaddig, amíg nem jött a fideszes városvezetés.

De jött! Így aztán mára csak a szép szavak maradtak, bár lehet,  hogy pénteken még azt is lihegve fogja elmondani valamelyik narancsuralmi tisztségviselő. A gondos fideszes városvezetők ugyanis a Királyerdei Művelődési Házban ugyanúgy délután két órára szervezték meg a pedagógus köszöntőt mint a Szent Imre téri rendkívüli képviselő-testületi ülést. A Szent Imre téren éppen kirúgnak egy iskolaigazgatót, amikor a Szent István úton másokat ilyen háttérrel dicsérgetnek. Jutalomra meg alig-alig futja. Sokan mondják: ez nem csoda, mert a pénzt elvitte a Skoda. Németh Szilárd, Borbély Lénárd és Morovik Attila szolgálati Skodái, a sok közpénzből vásárolt csoda Skoda, persze közpénzes tankolással. 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr524558147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2012.06.01. 10:14:00

"Magyarnak lenni annyit jelent, mint győztesnek lenni" - csak annyit tudok az igazgatónőnek üzenni, a legnagyobb tisztelettel, hogy ő most tulajdonképpen egy győztes. Mint mi midannyian.
Nyilván senkinek nincs ellenvetése esetleg?
Most, hogy a magyar középosztály kormányzatilag (hathatós kereszténydemokrata beütéssel) pornó szintre emeltetett, megint nincs más választás, mint "alámerülni és kibekkelni"?
Tényleg "ócska vidék" lettünk.

Turai 2012.06.01. 11:40:43

Az osztályfőnöki pótlék azóta is jár-a többivel egyetértek.Lehetne színezni az összképet természetesen,mert most meg van cafeteria-rendszer és ez is segítség.

mesztic 2012.06.01. 11:52:57

Agyrém, amit a csepeli pedagógusokkal művelnek. De mi lesz itt 2013. január 1-től?! Tud már valaki PONTOS részleteket? A CSÚ utána járhatna!!!

bögre56 2012.06.01. 18:13:48

Tisztelt Turai!
Az osztályfőnöki "csepeli" pótlék valóban visszakerült egy kicsit szűkebb körnek, mint régen. Cafeteria meg eddig is volt csak étkezési jegynek és beiskolázási támogatásnak hívták.
süti beállítások módosítása