CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

CSEPEL SZÉGYENE!

2012. június 11. 00:01 - csú

Személyes emlékei Csepelen talán már csak a legidősebbeknek vannak arról az időről, a Rákosi-korszakról, amikor a gyárak faliújságain, hirdetőtábláin jelentették meg azok névsorát, akik nem teljesítették a tervet. A Fidesz-irányítású XXI. kerületi helyhatóság – hódmezővásárhelyi Fidesz-pédát követve, az ombudsmani állásfoglalásokkal ellentétesen – most új életre kelti ezt a gyakorlatot. Miként a hivatalos szócső, a csepel.hu közli: „Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának Adóügyi Irodája, mint területileg illetékes elsőfokú adóhatóság a törvény által ráruházott jogkörével élve a jövőben az önkormányzat hivatalos honlapján (www.Csepel.hu) kívánja megjelentetni az esedékességet követő 10 napot meghaladó adótartozással rendelkező adózók nevét és adótartozásuk összegét.” Arról a közlők egy szót sem szólnak, hogy milyen jogai vannak azoknak, akiknek a nevét tévedésből teszik fel majd a listára, ők milyen kártérítést követelhetnek?!
 

Lehet majd versenyezni! Melyik szégyen a nagyobb: a listára kerülni, vagy a listát összeállítani? Csak egy biztos: a szégyen! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr364577738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása