CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrány Csepelen: civil szervezeteket üldözött el a fideszes városvezetés

2012. június 23. 00:01 - csú

Felkiált-jel-nagyobb.jpgA Csepel újság értesülése szerint péntek este újabb botrányt robbantott ki  a XXI. kerületi fideszes városvezetés. Közterület-felügyelők kivezénylésével akadályozták meg a Rákóczi kertben egy hetekkel korábban egyeztetett civil találkozó megtartását.

Miként lapunk is beszámolt róla, több csepeli civil szervezett június 22-re hírdette meg a 3. civil pikniket a Rákóczi kertbe. Mint köztudott, az intézmény és az épületet körül vevő tágas park, zöld terület évtizedek óta a csepeli civil szervezetek központja. Semmi rendkívüli nem volt benne, hogy a pénteki programot, az első smaragdfa elültetését, a szalonnasütést, a beszélgetést is oda hírdették meg. A korábbi programokhoz hasonlóan ezt is jó előre lekötötték. Ennek ellenére a Rákóczi-kertbe érkező csepelieket az önkormányzat által fizetett közterület-fenntartók "fogadták",  és lehetetlenné tették a civil rendezvény megkezdését. Úgy tudjuk, volt olyan csepeli, aki a tiltás ellenére bement a Rákóczi kertbe, őt a közterület-felügyelők vezették ki. 

További  információk megérkezése után folytatjuk a fideszes városvezetés újabb botrányának részletes ismertetését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr574605759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása