CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bicajpláza épülhet Csepelen

2012. június 30. 10:53 - csú

Bringaplaza-terv_2.jpgTízezer négyzetméteres biciklis bevásárló központ, a Pedál Market építésébe kezd a volt Csepel Fémmű területén, 2013 elején az Indotek Group. A tervek szerint 2014-ben fejeződik majd be az 1,1 milliárdos beruházás. 

A fejlesztés költségeinek 60 százalékát előértékesítés útján a piacról, a fennmaradó részt pedig önerőből biztosítja a

budapesti "B" kategóriás iroda- és ipari ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője. Az Indotek közlése szerint a leendő bérlőkkel az egyeztetések megkezdődtek.

Jellinek Dániel, a volt Fémmű területén legnagyobb ingatlantulajdonnal rendelkező Indotek Group vezérigazgatója a portfolio kérdésére elmondta, nem a Pedál Market lesz az Indotek egyetlen, az eddigi trendektől eltérő beruházása a csepeli ipartelepen.

A szakember szerint a biciklisek Csepelre csábítása kézenfekvő ötletnek tűnt, mivel itt a kerékpárgyártási hagyomány mellett számos jelenleg is működő képviselője is van a szigeten. Jellinek szerint az átgondolt fejlesztések hatására a mostani rozsdaövezet egy-két évtizeden belül akár a főváros legszínesebb városrészévé válhat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr654620468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása