CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Átvágás előre kitervelten

2012. július 18. 00:06 - csú

Átvágás-2012-07-17-kapu.PNGNagyon jó, találó képet tett közzé a XXI. kerületi fideszes városvezetés szócsöve, a csepel.hu. Az ünneplőknek nem látható az arca. Még a megjelent fideszes képviselők, a kivezényelt köztisztviselők, közalkalmazottak, a rendőrök, a biztonsági őrök is elfordulnak a kamerától. Egy hamisításon részt venni érthetően nem nagy öröm.

NSZ-átvágó-2012-07-17-kapu-kisebb.pngEgy nappal ezelőtt olvasónk beküldött fotója alapján jeleztük: sok vidám percet fog még okozni az a tábla, amelyet a Weiss Manfréd (a korábbi Szabadkikötő) úton helyeztek el. A szócső ma közhírré tette: amit mi megtévesztő feliratú táblának néztünk, az valójában városkapu. Ez nem tréfa. Oly annyira nem vicc, hogy Németh Szilárd polgármester (képünkön) kedden előre kitervelt hirtelen felindultságból felavatta a csepel.hu - n olvasható beszámoló szerint. Az avatásra  történelemhamisítással kinevezett alkalom szolgált. (Erről ugyancsak ejtettünk néhány szót.) A fideszes vezérkar mániákusan ragaszkodik kitalációjához. Nem is tehet mást, hiszen új tervek nincsenek, a régiek kivitelezése akadozik, a gerincút átadását is egyre csak halasztják. Maradnak a kreált alkalmak a hagyományok felrúgásával, az évszázados jelképek sutba vágásával, új, lovat ugrató címerrel és a megszokott  udvartartással. A csepeliek pedig hátat fordítanak ennek az egész erőltetett és erőlködő fideszes felhajtásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr934663404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása