CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemi erőszak miatt körözött csepeli férfi lőtte fejbe magát

2012. július 26. 18:26 - csú

Kékfényes-a.jpgKétrendbeli erőszakos közösülés miatt körözött férfi lőtte magát fejbe az intézkedő rendőröktől megszerzett szolgálati fegyverrel tegnap. A 40 éves csepeli férfi egy IX. kerületi lakásban bujkált napok óta. A lakás tulajdonosa, egy mozgáskorlátozott nő hívta a rendőröket, mondván: a férfi öngyilkos akart lenni.

A helyszínre induló rendőrök balesetet szenvedtek, ezért egy másik járőrpárost rendeltek a helyszínre.
A kiérkező rendőrök szerint a férfi fegyvert tartott a fejéhez, amelyet el akarta sütni, ám az beragadt. Az első vizsgálatok szerint az önkívületi állapotban lévő férfi többször töltötte csőre a fegyvert, amely emiatt ragadhatott be.
A járőrök el akarták venni a férfi fegyverét, de ő ellenállt, emiatt dulakodás alakult ki. A körözött férfi eközben megszerezte az egyik járőr fegyverét, és fejbe lőtte magát.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik járőr fegyverét szerezte meg a férfi, miként azt sem, hogy tudatmódosító szer hatása alatt állt-e.Az ügyeletes ügyész megállapítása alapján a rendőri intézkedés jogszerű volt, az orvos szakértő szerint öngyilkosság történt. A BRFK rendkívüli haláleseti osztálya a nyomozást az Országos Rendőr-főkapitánysághoz utalta, mert az intézkedő rendőrök a BRFK állományába tartoznak.

A járőröket megrázta az eset, emiatt pszichológusokat rendeltek ki hozzájuk.


(MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr564680243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása