CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kutya jó beruházáshoz Orbán-bokréta és lázálmos lózung

2012. augusztus 25. 00:05 - csú

Orbán kutyával-20120824-kutytápszer.jpgHűséges hallgatósága akadt Orbán Viktor miniszterelnöknek a Nestlé büki gyárkomplexumának bokrétaünnepségén. Az épülő beruházáson nemcsak befektetők, munkások hallgatták végig a kormányfő mondanivalóját, hanem Cudar (6), a pumi is érdeklődve figyelt. A politikus beszéde után feldobott neki egy frizbit, s Cudar azonnal rástartolt, ami nem is csoda. Az eb aktív frizbiversenyző, könnyedén reptében kapja el a műanyag tálat. 

Az eseményre nemcsak a miniszterelnök és Cudar látogatása miatt nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli, hanem azért is, mert a gyárakban állateledel készül majd. A 13 milliárd forintos beruházással a büki üzem Európa egyik legnagyobb állateledelgyárává növi ki magát. 150 új munkahelyet is létesítenek, így az év végére 820 főt foglalkoztat. Ezzel a Nestlé hazai alkalmazottainak száma 1750 fölé nő, termékeinek 80 százalékát 40 országba exportálja majd.

– A jelenlegi 4 millió helyett 5-5,5 millió magyar munkavállalóra van szükség a következő egy-két évben, hogy Magyarország gazdasága ne maradjon törékeny – jelentette ki Orbán.

Blikk-információ és Blikk-fotó             

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr544730481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása