CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szalai Annamáriáék gátlástalanul söprik félre a bíróság jogerős ítéletét

2012. szeptember 26. 16:57 - csú

Szalai Annamária.JPG

 

"A Klubrádió elleni hóhérmunka jogilag megint csak pancsernek bizonyult. Mivel nem valószínű, hogy az ország összes jogi analfabétáját az új médiahatóságnál gyűjtötték össze jó pénzért, a sorozatos szakmai tévedések mögött egyre meztelenebbül mutatja meg magát a politikai érdek....ennyi bírósági pofon után ideje lemondaniuk."

A Fidesz-kormány hivatalos tájékoztatási szervezete, a Magyar Távirati Iroda (MTI) 11 óra 29 perckor adta ki a hírt, amelynek címe mindent elmond:  "Érvényes a Klubrádió pályázata" Miként írták: "Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla szerdán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának azon határozatát, amellyel alaki okok miatt érvénytelenítette a Klubrádiónak a 95,3 MHz-es budapesti körzeti frekvenciára benyújtott pályázatát. A bíróság kimondta, hogy mivel a médiatanács korábban már tartalmilag érvényesnek nyilvánította a pályázatot, nem hozhat azzal ellentétes döntést azáltal, hogy később megállapítja a beadvány alaki érvénytelenségét.

A Fidesz-kormány hivatalos médiahatósága, a Szalai Annamária vezette Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 16 órakor tette közzé saját jogértlemzését a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletéről.. Kapaszkodjanak meg mielőtt elolvassák: "„Az elmúlt időszak konzekvens bírósági határozatai egyértelművé teszik, hogy a Klub-szabály alapján a Klubrádió pályázata alakilag érvénytelen. A bíróság e tárgykörben hozott döntései értelmében a Budapest 95,3 MHz-es frekvencia hasznosítására kiírt pályázati eljárás eredményes, ugyanakkor érvényes pályázat nincs. A médiatörvény szerint, ha nincs érvényes pályázat, akkor a pályázati eljárást eredménytelenné kell nyilvánítani."

Az MSZP és az LMP is üdvözölte a bíróság mai jogerős döntését Klubrádió-ügyben. Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője a következőket tette közzé az MTI Országos sajtószolgálatánál.: 

Ma a bíróság sokadjára ítélte jogszerűtlennek a Médiatanács döntéseit. A Klubrádió elleni hóhérmunka jogilag megint csak pancsernek bizonyult. Mivel nem valószínű, hogy az ország összes jogi analfabétáját az új médiahatóságnál gyűjtötték össze jó pénzért, a sorozatos szakmai tévedések mögött egyre meztelenebbül mutatja meg magát a politikai érdek.

A Médiatanács tagjai és alkalmazottai politikai parancsot hajtanak végre, a parancs pedig arról szól: a Klubrádiót mindenáron el kell pusztítani.

Ha a Médiatanács és a hivatali végrehajtók nem akarnak végképp szakmai öngyilkosságot elkövetni, ennyi bírósági pofon után ideje lemondaniuk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr504804502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása