CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megkukult fideszesek döntöttek milliókról, emberi sorsokról

2012. szeptember 28. 00:03 - csú

Mamelukok-majmok-333.jpgA Csepel újság értesülése szerint elképesztő dolgok történtek és hangzottak el a csepeli önkormányzat képviselő-testületének szeptember 27-i ülésén. Az információk pontosítása után ezekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat. Most, nyitányként egy e-mailről számolunk be, amit egyik olvasónk, Balczár Endre küldött a csepelujsag45@gmail.com címünkre.

Szevasztok! Miért nem lottóztok? Most telitalálatotok  volna. Igazatok lett: a Fidesz-KDNP-frakcióból senki sem szólalt meg a csütörtöki képviselő-testületi ülésen. Egyetlen szó nélkül, lázas gombnyomogatással fogadtak el 45 előterjesztést, több mint 130 határozatot és osztottak szét sok millió forintot. Honnan tudtátok, hogy így lesz? Gratulálok!”

Nem tudtuk, csak sejtettük. Az előzmények miatt. A gratuláció ugyanis  utalás volt a XXI. kerületi képviselő-testület csütörtöki ülését beharangozó cikkünkre, ahol azt írtuk, hogy

„a csepeli falkaforradalmi mamelukok eddig az esetek 99, 9 százalékában felszólalás, vita nélkül nyomták az igen gombot mindenre, amit a gazdájuk és vezérük eléjük tett. Miért lenne ez másként pont most, amikor 45 napirendről kell tárgyalni, dönteni?! Politikai felelősséggel, érdemben, szakszerűen ez lehetetlen. Az utolsó utáni pillanatokban elővezetett előterjesztéseket még elolvasni sem képesek.”

A szerkesztőségünkbe eljuttatott információk alapján hamarosan a megdöbbentő részleteket közöljük. (CSÚ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr124807558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása