CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem épül uszoda Csepelen 2014-ig

2012. szeptember 28. 12:42 - csú

Luftballon.jpgHallották már a nagy durranást? Szétpukkadt a XXI. kerületi Fidesz egyik főlufija.

A Csepel újság tegnapi, a képviselő-testület szeptember 27-i üléséről származó értesülését lassan írjuk, hogy a megkukult falkaforradalmárok is megértsék:

Csepelen 2014-ig nem épül uszoda! Csak a jobb érthetőség kedvéért ismételjük meg a hírt: uszoda 2014-ig nem épül Csepelen!

A XXI. kerületi Fidesz és annak vezére, Németh Szilárd ezzel az ígérettel kampányolt 2010. környékén. Sőt, ez volt az egyetlen konkrét, számon kérhető ígéret a lózungokkal teletűzdelt ködösítő programban Ez volt az egyetlen konkrét ígéret a választásokat követő beiktatási ünnepségen is, amit már önkormányzati jegyzőkönyv rögzít. És most tessék: puff neki! A lufi szétpukkadt.

A hírt, persze nem ilyen nyersen, durván, hanem ostyába csomagolva akarták lenyomni a csepeliek torkán, remélve, hátha rövid a memóriájuk, és már nem emlékeznek Németh Szilárdék veretes szavaira. A falkaforradalmárok , hogy mentsék a menthetőt most óriási terhet akasztanak a csepeliek nyakába. azt eszelték ki, hogy a hosszú nevű fürdőigazgatóságtól előbb egy, aztán akár 25 évre is kibérelik a Csepeli strandot. Ebben az a jó, hogy a strand változatlanul nem kerül a csepeliek tulajdonába, de fizethetnek mint egy katonatiszt. A működtetéstől a fenntartásig, a bérköltségig minden költség a csepeli önkormányzat nyakába szakad, a bevétel meg bizonytalan mint a kutya vacsorája. Értesülésünk szerint a hadművelet levezénylésével megbízott Wener Péter, a  Városgazda Zrt (korábban CSEVAK) vezérigazgatója ígéri – már megint ez az ígérgetés, szóval azt ígéri - , hogy a mostani, szezononkénti 30 millió forintos fürdőigazgatósági veszteséget leviszi nulla forint veszteségre. Úgy legyen, kívánjuk a közpénzből szolgálati személyautót cserélt vezérigazgatónak.

Csepelen a Hollandi úti strand társadalmi munkával (kommunista szombatokon) felépített létesítményeinek megnyitása, 1961.  óta várják, hogy végre egész évben lehessen használni a medencéket. Ha ez megvalósul, akkor mindenki örülne neki, de nem mindegy milyen áron. Az árról pedig nincs információ. Hír csak az őrült fideszes kapkodásról, és a kipukkadt kampány-lufi durranásáról van, amelynek következménye: Csepelen nem épül uszoda.  (CSÚ-anzágo)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr864808161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Some1 2012.10.02. 03:18:33

Hát nem hiszem, hogy csak emiatt szavaztak volna rájuk, az rég rossz ha valakinél CSAK ennyi érv szólt a vezetőségváltás mellett... Akkor az olyan lenne mintha rémálomba csöppentem volna. :S Ha az előző vezetés nem hagyta volna lerohadni a meglévő uszodá(ka)t (ahogy a sportpályát is) akkor ma is lenne Csepelen uszoda. És nem ezzel kampányolt volna a Fidesz. De ha valaki csak emiatt szavazott rájuk, akkor az legközelebb inkább maradjon otthon, ha mindössze ennyire futja az ítélőképessége. xD
További jó firkászást! =D
süti beállítások módosítása