CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Évbúcsúztató fergeteges operett gála lesz a Csepeli Munkásotthonban

2012. október 27. 00:03 - csú

CSMO-operett-2012.jpg

Látványos operett show 2 felvonásban.
A hagyomány megújult formában folytatódik...

2012. december 29-én is tartson velük egy fergeteges, igazi magyaros évbúcsúztató operett előadásra Budapesten a Csepel Színházban, ahol évek óta különleges hagyománya van az újévi operett gáláknak. Az idei évtől megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül egy fergeteges operett show.

A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták.

Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből.

Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből.

Csodálatos dallamok, látványos showműsor, sztárvendégek, közel 200 gyönyörű jelmez egy 2 felvonásos szuper produkcióban.

Közreműködnek a HungarOperett sztárvendégei, szólistái, tánckara és zenekara, a Madách Színház, az Operettszínház és a volt Interoperett fiatal művészei.

Sztárvendég SZULÁK ANDREA, aki az estén különleges szerepben lesz látható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr174872319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása