CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli szocialisták segítsége a nélkülözőknek

2012. december 18. 09:32 - csú

Ételosztás.PNGCsepel és Soroksár első hírportálja, a hirkomp.hu számolt be arról, hogy száz adag főtt ételt osztottak szét Csepelen az MSZP kerületi szervezetének politikusai és aktivistái. Dobák István választókerületi felelős és Kállai József elmondták: ma Magyarországon és különösen Csepelen egyre több ember kényszerül a nélkülözésre, és fél az anyagi ellehetetlenüléstől  vagy a végleges lecsúszástól. Szenteczky János, a helyi szocialista pártszervezet elnöke hozzátette, hogy ma olyan országban élünk, ahol négymillió ember él a létminimum alatt, ebből másfél millióan mélyszegénységben. Orbán Viktor miniszterelnök a két csepeli országgyűlési képviselő, Németh Szilárd és Borbély Lénárd hathatós segítségével Magyarországot olyan országgá tette, amelyben a rászorulóktól elvesznek, s azt a gazdagoknak adják.

– Tudjuk, hogy amit mi adhatunk, az csak csepp a tengerben, de akciónk figyelemfelhívás is egyben! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Csepelen is élnek olyanok, akiknek ez a kis segítség is sokat számít, akár a napi meleg élelmet jelentheti – mondta a politikus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr904971309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása