CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez is magyar karácsony 2012-ben: kígyózó sorok ingyen ételért, ruháért

2012. december 25. 00:03 - csú

Ételosztás-Blaha-2012.PNGA Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési programját megvalósító Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársai meleg ételt osztottak szenteste előtt,a déli órákban a  Blaha Lujza téren. Ajándékok is előkerültek a teherautókból. A Népszava képriportja INNEN LETÖLTHETŐ. Karácsony előtt kezdődött és az ünnep napjaiban, valamint utána  is országszerte élelmiszert osztanak a segélyszervezetek munkatársai és önkéntesek a rászorulóknak. 

Ebéddel, teával és egyéb ajándékokkal várja a rászorulókat a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége mások mellett Szalóki Ági énekesnő, Fischer Iván karmester és Falusi Mariann műsorvezető részvételével december 25-26-án a budapesti Blaha Lujza téren. A téren naponta mintegy 1300 főt szolgálnak ki, országosan több mint 6 ezer adaggal készülnek e napokra.ételosztás-2012-Blaha.PNG 
A segélyszervezet debreceni intézményében december 25-26-án 100-100 adag meleg ételt osztanak. A gyulai intézményben december 25-26-án 12 órától, valamint december 31-én 18 órától kapnak melegételt a rászorulók. A népkonyha munkanapokon működik, az intézmény pedig folyamatosan nyitva tart.

Ételosztás-2012-3.PNGNyíregyházán, Szolnokon, Veszprémben, Várpalotán, Pápán és Budapesten hatvanezer ételadagot oszt a rászorulóknak az év végi ünnepek előtt és alatt a Bige Holding Csoport. Az érintetteket 14 nyíregyházi karitatív szervezet választja ki, s ételjegyet ad a rászorulóknak, akik az éttermet felkeresve helyben fogyasztják, vagy vihetik el onnan az ételt. Több szervezet maga szállítja el az étteremből az ételadományt és a gondozottjai között a telephelyén osztja ki.( Fotó: NÉPSZAVA, információ: MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr314980558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása