CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeliek emlékezése Papp Lászlóra és Takács Józsefre

2013. január 07. 17:36 - csú

Takács Jóska és Papp Laci-blogra_1.JPGA Csepel újságot arról tájékoztatták, hogy ma délután két órakor a Csepeli temetőben Papp Lászlóra és Takács Józsefre, a csepeli kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek családjának tagjai, barátai, egykori munkatársai, tisztelői és a csepeli diákok.

Négy évvel ezelőtt, 2009. január 7-én az esti órákban munkahelyükön, a Csepel-sziget Általános és Szakképző iskola, Speciális Szakiskola irodájában érték a halálos lövések az intézmény két vezetőjét. A tragédia emléke ma sem halványul. 

Lapunknak  többen elmondták, hogy a megemlékezésen az iskola mai vezetői felidézték Papp László és Takács József személyiségét, segítőkészségét, életútját, munkájuk máig ható eredményeit. Kosik György beszéde és Sárkány István szavalata után a megjelentek egy-egy szál virággal fejezték ki kegyeletüket, tiszteletüket.

Takács J-2013.PNG

Takács J-2013-3.PNG

(Köszönetet mondunk a szerkesztőségünkbe küldött információért és fotókért)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr765003588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása