CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen mire fordítják az 5,8 millió forintos célprémiumot?

2013. január 23. 10:32 - csú

Titokzatos.jpgA Csepel újság értesülése szerint Németh Szilárd polgármester aláírása nélkül nem fizethették ki az 5,8 millió forintos célprémiumot az önkormányzat egyik gazdasági társasági vezetőjének. Miként korábban beszámoltunk róla, a Blikk közölte, hogy 5,8 millió forintos célprémiumot kapott Csepel egyik önkormányzati cégének vezetője. A helyi fideszes média azóta is mélyen hallgat arról, hogy a Városkép Kft vagy a Csevak-utód Városgazda Zrt első embere részesült ebben a tekintélyes summában. Olvasóink, persze nem tettek lakatot a szájukra, ők tudni vélik, hogy kié lett ez az összeg. A kétesélyes kvíz eredménye ma már közömbösnek tűnik, hiszen - miként ismét a Blikk közli - Orbán viktor felszólította a polgármestereket a jutalmakkal kapcsolatban, "szerdáig fizessék azt vissza, vagy fordítsák ellenőrizhető módon jótékonysági célokra, az általuk vezetett településen". (Részletek itt)

Érdeklődéssel várjuk a hivatalos fideszes szócsövek közlését: Csepelen milyen jótékonysági célra fordítják a kifizetett 5,8 millió forintos célprémiumot?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr295037481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása