CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ragályos Fidesz-kór terjed Csepelen...

2013. január 23. 12:07 - csú

Helyesírás.PNGA fertőzés a nyelvet, a magyar nyelvet támadja meg. Mindenki őrizze meg a nyugalmát! Ez a kórság, bár veszélyes, de csak a csepeli Fidesz-médiára. A bacilus a buzgó,  álszent és magyarkodó hivatalos szócsöveket,  a lakájmédiát fertőzi. A betegségben szenvedők arról ismerhetők fel, hogy rongálják a magyar nyelvet. Ájtatosan és imamalom szerűen hivatkoznak Trianonra, folyamatosan kommunistáznak, átveszik Bayer Zsolt rasszista szövegeit, fórumaikon összekacsintanak a zsidózókkal, de valójában saját  antiszemita ikonjaik nevét sem képesek leírni tisztességesen.

Most ismét Wass Alberttel gyűlt meg a bajuk. A helyzetet az súlyosbítja vagy teszi még nevetségesebbé, hogy ez tegnap, a Magyar Kultúra Napja alkalmából történt. A csepel.hu tudósításában ezt és ÍGY írta: A Jászai Mari-díjas művész többek között Vass Albert, Juhász Gyula, Dsida Jenő, Reményik Sándor és Márai Sándor verseit szavalta el a zenés irodalmi esten. És ki hinné, de a szolgaian másoló csepel.info gondolkodás nélkül, szóról szóra ugyanezt közli. Walaki, pardon, valaki mondja már meg Ábel Attilának és nyelvpusztító csapatának, hogy ikonjuk, a gróf dupla W-vel írta a nevét, így: Wass. A vas Csepelen más műben játszott szerepet, például a Csepel Vas- és Fémművekben, Igaz a gyárnak semmi köze nem volt Wass Alberthez meg a Fidesz vas(tag) bőrű nyelvrongálóiohoz. A bűnjelek:

A csepel.hu szövege:VAS albert a csepel.hu-n és a csepel.infón.PNG

A csepel.info másolata:VAS az infón.PNG

Cikkünk megjelenése után a csepel.hu - nál és a csepel.infónál is kijavították a saját szarvashibájukat. Ez rendben van. Mi köszönetet nem vártunk, de azt igen, hogy legalább saját olvasóiktól bocsánatot kérjenek. A két fideszes szócsőnél erre nem voltak képesek. Erre sem voltak képesek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr955038140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása