CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sebészeti ellátás a gyerekeknek, tájékoztatást a csepelieknek!

2013. január 24. 04:44 - csú

Gyereksebészet.jpgElég baj, hogy a jelenlegi fideszes városvezetés arra sem méltatja a csepelieket, hogy időben tájékoztassa az őket érintő változásokról. Nem csökkenti, hanem tetézi a gondokat, hogy beismerés helyett hazugságra,  mellébeszélésre fordítják a közpénzt.  Miként tegnap megírtuk, a fideszes propagandagépezet három hétig egy szót sem szólt arról, hogy Csepelen az SZTK-ban megszűnt a 14 év alatti gyerekek sebészeti ellátása, csupán elsősegélyt nyújtanak. A területileg illetékes gyermeksebészeti ellátás a Józsefvárosban van. Korábban beszámolt erről a zöldcsepel blog is, a Zöldalma Egyesület pedig a Csepeli Nagycsaládos Egyesület információja alapján e-mail-ben figyelmeztette a csepeli szülőket.

Válaszul először a kerületi Fidesz egyik fórumán, a csepel.info blogon a helyi fideszes propagandista gyakorlat szerint – az ellátás megszűnési okainak sorolása és a bocsánatkérés helyett – hazudozni, vádaskodni kezdtek. Pár órával később a lakájmédia záslóshajójára, szócsövére, a csepel.hu-ra tették fel szolgai módon a csepel.info szövegét. Azt állították, hogy

mi és más figyelemfelkeltők a csepeli gyermeksebészet megszüntetéséről írtunk, miközben Csepelen nem volt, nincs és nem is lesz gyermeksebészet. Márpedig, ami nincs, azt nem lehet megszüntetni – üzenték, írták nagy bölcsen. Csakhogy mi és a többi információ-közlő soha egy szóval sem állítottuk, hogy volt, van vagy lesz Csepelen gyermeksebészet. A tényt közöltük: Csepelen az SZTK-ként ismert (Áruház tériből Görgey térivé tett és Tóth Ilonáról elnevezett) orvosi rendelőben megszűnt a 14 év alatti gyerekek sebészeti ellátása...

A csepeli Fidesz korifeusai ezt a tényt egy szóval sem cáfolták. Ami pedig tényleg nincs (nem is volt és már nem is lehet 2014 őszéig) Csepelen a hatalmi gőgtől fertőzött fideszes propagandisták áldatlan tevékenysége miatt azt úgy hívják, hogy tisztességes helyhatósági tájékoztatás, tisztességes városvezetői hírközlés.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr35040117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása