CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Világos, egyértelmű választ a csepelieknek! Mi lesz az SZTK-val?

2013. január 28. 07:59 - csú

SZTK-OK-kérdős.pngA Váci út felelt nekik!

Uraim! A csepelieket is érdekli a kerületi SZTK jövője. Önök választási szlogenjükben tisztességet ígértek. Ideje lenne már legalább egyszer betartani. Ezért kérdezünk ismét:

Angyalföld és Lipótváros, Budapest XIII. kerülete 2013. május 1-je után is ellátja a járóbeteg-szakellátással járó feladatokat. A kerület szocialista többségű képviselő-testülete a lakosság folyamatos, biztonságos és jó színvonalú járóbeteg-szakellátása érdekében döntött a szakrendelő megtartása mellett. A törvény szerint az önkormányzatoknak február 15-ig kell nyilatkozniuk arról, hogy megtartják-e szakrendelőiket. Amennyiben nem jelzik, az intézmények májusban, automatikusan állami kézbe kerülnek.

A csepelujsag.blog.hu-n az utóbbi napokban több, a témával foglalkozó írás jelent meg. Szerzőink cikkei nagy érdeklődésre találtak olvasóink körében, ami számunkra egyértelműen bizonyította, amit mi is tudtunk: a csepelieket érdekli a kerületi SZTK jövője. A január 21-én, majd 25-én megjelent cikkekre nem reagált a csepeli önkormányzat fideszes városvezetése. Pedig figyelik blogunkat. A Görgey téri gyermek sebészeti ellátás megszűnésének kapcsán megjelent írásunkra való, durva csúsztatást, hazugságot tartalmazó reagálás bizonyítja. /csepel.info, és indigózott másolata, a csepel.hu, január 23./ De a múlt heti rendkívüli képviselő-testületi ülés adta lehetőséget sem használták ki arra, hogy tisztázzák: Csepel megtartja a kerületi járóbeteg-szakellátási intézményt, biztosítva ezzel a csepeliek érdekeit vagy átengedi az államot megszemélyesítő Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórháznak? 

Uraim! Önök választási szlogenjükben tisztességet ígértek. Ideje lenne már egyszer betartani. Ezért kérdezzük ismét. A polgármester úr és társai továbbra is vállalják a csepeliek SZTK-ját, vagy gyáván, menekülve a nyilvános döntés felelőssége elől, csendben átjátsszák az államnak? 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr845047517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása