CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghátrált a csepeli Fidesz a felelős döntés elől

2013. február 06. 02:21 - csú


MSZP-új.PNGKorábban beszámoltunk olvasóinknak a hétfői rendkívüli képviselő-testületi ülésen történtekről.

A kurta-furcsa tanácskozásról Szenteczky János, az MSZP csepeli Frakcióvezetője a kerületi szocialisták weblapján ezt írta:
 

"A Csepeli MSZP kezdeményezésére ma 12:00 órakor rendkívüli ülést tartott volna a helyi képviselő-testület. A felelős döntéstől azonban a 14 fős Fidesz-KDNP frakcióból 11 fő maradt távol – így akadályozták meg, hogy a Csepeli Szakorvosi Rendelőintézet sorsáról ma nyilvános ülésen lehessen dönteni.

Tették ezt annak ellenére, hogy a frakcióvezetőjük írásban nyilatkozott: „a rendelőintézet továbbra is az önkormányzat fennhatósága alatt fog működni”.
 
Egy órával a meghiúsított rendkívüli képviselő-testület ülése után újra, és még hangsúlyosabban követeljük, hogy a fideszes többségű testület korábbi nyilatkozatának megfelelően ne mondjon le a csepeliek szakrendelőjéről! Vagy mondjon le - a csepeliek képviseletéről!"
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr695064743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása