CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kormányellenes tüntetések délutánja

2013. február 11. 12:57 - csú

ELÉG VOLT-121.pngBár korábban már többször jeleztük, most  - olvasóink javaslatára - ismét közöljük: a tervek szerint Budapest belső kerületeiben ma délután kormányellenes tüntetések lesznek. (Délelőtt az egyetemfogalás már elkezdődött az ELTE hallgatói körében) A Deák téren 15 órától a diákok, a Kossut téren, a Parlamentnél 17 órától a 11 megyéből érkezett éhségmenetek részt vevői és támogatóik tartanak demonstrációt. A legfrissebb hírek az éhségmenetekről ITT, a diáktüntetésekről pedig ITT

Élő közvetítés a diáktüntetésről ITT

A hír 24 írja:

Az első demonstrációra érkezők a város több külterületi pontjáról rendőri kísérettel már a délelőtti órákban vonultak a belsőbb területek felé. A soroksári Ócsai út felől, a XXII. kerület Nagytétényi út felől jövő demonstrálók várhatóan 13.00 óra körül a IX. kerület Mester utcában találkoznak, innen a Károly körútra vonulnak át, itt csatlakoznak a XVI. kerület Szabadföldi úton érkezőkhöz.

A rendőrség a menetek haladását a szélső sávok elzárásával, szakaszos forgalomkorlátozással biztosítja. 14 órától várhatóan 15 óráig a demonstráción részt vevők az Astoriánál, a Károly körúton gyülekeznek, majd a Károly körút - Deák Ferenc tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca útvonalon érkeznek a Kossuth Lajos térre. Az útvonal mentén a közutak forgalmában korlátozások lehetnek.

A másik rendezvény résztvevői 15 órától a Deák Ferenc téren gyülekeznek a Városháza melletti téren, majd körülbelül 16 órakor indul a vonulásos demonstráció a Deák Ferenc tér - Károly körút - Astoria - Múzeum körút - Kálvin tér - Kecskeméti utca - Egyetem tér - Királyi Pál utca - Vámház körút - Fővám tér - Szabadság tér - Szent Gellért tér - Műegyetem rakpart útvonalon. A demonstrálók a menet idején, több helyszínen, a Múzeum körúton a Nemzeti Múzeum előtt, az Egyetem téren és a Fővám tér várhatóan 10-15 percre megállnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr525074187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása