CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Suttyomban, rendkívülin

2013. február 22. 12:37 - csú

NSZ-paragrafus.PNGNormálisan már semmi sem megy Csepelen?- teszik fel a kérdést sokan, akik elolvasták a hírt, hogy hétfőn, február 25-én reggel fél nyolckor megint rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz a fideszes városvezetés és személy szerint Németh Szilárd polgármester jóvoltából. Mi ennyire sürgős? A meghívóból első pillantásra kiolvasható, hogy ismét csepeli közterületeket, utcákat és/vagy tereket akarnak átnevezni. Az előterjesztést csak hétfőn, a polgármesteri hivatalban  adják oda a képviselőknek, akik így már egyetlen csepeli lakossal sem egyeztethetnek. A csepeliek jó esetben majd utólag kapnak valami népboldogító magyarázkodást. Addig semmi közük sincs a hátuk mögött, suttyomban, gyáván elkészített fideszes javaslathoz?! Van más rejtegetni valója is az utcanevek átkeresztelőinek, és ez egy vallomás.

Tegnapelőtt még csak a csepeli hivatalos fideszes szócső, a csepel.hu ismerte be, hogy hazudott, tegnap már a szócső gazdái tették nyilvánossá a magukról kiállított bizonyítványt, amely az értő olvasó előtt tanúsítja: hazudtak éjjel, hazudtak nappal és hazudtak minden rendelkezésükre álló kommunikációs eszközben. A csepel.hu hírportálon csütörtök óta olvasható a „Javaslat az 5000 fő feletti önkormányzatok részleges adósságkonszolidációjával kapcsolatos képviselő-testületi döntések meghozatalára” című előterjesztés.

A szokásos fideszes elkenéssel megfogalmazott cím mögött a töredelmes beismerő vallomással felérő adatok láthatók, amelyekből kiolvasható, hogy szín tiszta hazugság volt, amit 2010  óta a csepeli falkaforradalmi vezérek és mamelukjaik állítottak a korábbi szocialista városvezetőkről, vagyis, hogy borzalmasan eladósították a kerületi önkormányzatot. A kormány most Csepeltől és a hozzá hasonló kerületektől, városoktól átveszi a tartozás 40 (50) százalékát. Ha valamikor, hát akkor most érdekében állt a XXI. kerületi fideszes vezérkarnak minél nagyobb számot a „gazda” elé vinni. Németh Szilárd 921 millió forintos adóssággal kínálja meg az Orbán-kormányt. Budapest V. kerülete, a Belváros 15 milliárddal, Hódmezővásárhely: 20 milliárddal, Kaposvár 27 milliárddal, Debrecen 27,3 milliárddal, Szolnok 28 milliárddal, Pécs 38 milliárddal adósodott el – forintban számolva. Ha mókás kedvünkben lennénk, akkor most azt jósolnánk, hogy a fideszes kerületvezetők majd azért kárhoztatják a szocialistákat hogy az elmúlt „nyóc” (16) évben nem halmoztak fel legalább annyi adósságot mint a falkaforradalmiak a Belvárosban (Rogán Antal) Pécsett (Páva Zsolt), Hódmezővásárhelyen (Lázár János), Debrecenben (Kósa Lajos). De kinek van kedve manapság milliárdokkal tréfálkozni? 

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr105098239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.02.23. 16:27:40

Ha már csak ez maradt, akkor tényleg semmi nincs a tarsolyukban... De mi van azzal a választás előtti/utáni(?) CseppTv-s nyilatkozatával a Rezsi Tarzannak, amiben azt mondta, hogy ő semmit nem fog tenni a csepeliek megkérdezése nélkül???!! Hé, újságíró urak, ott a CsÚ-ban, tessék már ezzel szembesíteni a szarházit!
süti beállítások módosítása