CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel nagy átvágója: az ollókezű

2013. március 05. 06:57 - csú

006-Ollókezű Szilárd.PNG"Fedett uszodát építünk Csepelen 2012-ig – ígérte 2010-ben Németh Szilárd, a Fidesz XXI. kerületi polgármester-jelöltje. Nem lett belőle semmi. Sátortetős uszodát fogunk építeni 2012 novemberéig a Csepeli strand területén – ígérte 2011-ben Németh Szilárd, a fülkeforradalmi kerületi polgármester. Ebből sem lett semmi. Ez őt nem akadályozta meg abban, hogy avasson és vágjon. Avatott ő már öt méternyi aszfalt utat, szalagot vágott egy gyalogátkelőnél, egy járdánál és egy maszek edzőteremnél is. A gerincút és a kerékpárút csak hab volt az avatási tortán. A hálás hívek a polgármestert el is nevezték Ollókezű Szilárdnak. Március első napján újra a Csepeli strandra vette az irányzékot és ott a fedél nélküli, nyitott medence partján vágott szalagot. Korábbi ígéreteit nem vonta vissza, de elhangzott az új ígéret, sátrotetőt húznak majd az úszómedence fölé. Nagy kiszabás kell hozzá, csak őszre készül el. Azok, akik ismerik Németh Szilárdot, megnyugtatták a nyugtalankodókat: nyugi, nyugi a polgármestertől tavasszal és nyáron is teljes bizonyossággal számíthatunk több nagy átvágásra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr75117142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.03.05. 10:47:08

Az ember mindíg jobbra számít, én most elvesztettem a fonalat.
Tehát: NSz 2013 március elsején felavatta az 1961-ben megnyitott csepeli strand tíz évvel ezelőtt felújított medencéjét?! Két konténer a dolgozóknak hadd éljenek?
Azt azért megkérdezném a mestertől, hogy ezzel okafogyottá vált-e az "uszoda vagy útburkolat" csepeli konzultáció, mert szerintem minden forint amit nem hülye kérdésekre költ csak nyereség a kerület polgárainak. Egyéb remény úgysincs már.
süti beállítások módosítása