CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Üzemanyaggal, menetlevelekkel: visszaélések gyanúja a Csepeli Közterület-felügyeletnél?

2013. március 13. 07:05 - csú

Sz-levél-3.PNGAz elmúlt időszakban megnövekedett azoknak a bejelentéseknek, lakossági jelzéseknek a száma, amelyeket a csepeli szocialisták pártszervezetének, vagy a képviselőinknek címeznek a kerület lakói – közli saját weblapján Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője. A jelzések egy része - hasonlóan a fenti e-mailben foglaltakhoz -  kérdéseket vet fel: az önkormányzat egyik szervezeti egységénél, a Csepeli Közterület-felügyeletnél visszaélés történt az üzemanyag-felhasználással és a gépkocsik menetleveleinek vezetésével?

Szenteczky János erre vonatkozó kérdéseket tett fel a polgármesternek, a jegyzőnek és a közterület-felügyeleti csoport vezetőjének. A címzetteknek a jogszabályok szerint Szenteczky János írásban feltett kérdéseire 30 napon belül ugyancsak írásban kell válaszolni. A kérdések a következők:

  1. Történt-e a megalapítása óta a Csepeli Közterület-felügyeletnél bármilyen visszaélés, különösen az üzemanyag-felhasználás és a személyautókra vonatkozó menetlevelek vezetése terén? Ha igen, milyen jellegű, mikor történt és milyen intézkedés követte a visszaélés lelepleződését?
  2. Történt-e a megalapítása óta a Csepeli Közterület-felügyeletnél bármilyen munkajogi felelősségre vonás, illetve intézkedés (például megrovás, feddés, rendkívüli felmondás, stb.)? Ha igen, milyen jellegű, mikor történt és kivel (kikkel) szemben?
  3. Történt-e a fennállása óta a Csepeli Közterület-felügyeletnél bármilyen munkaviszony megszűntetés vagy megszűnés a munkavállalói körben? Ha igen, milyen jellegű, mikor történt és kivel (kikkel) kapcsolatosan?

 

Forrás: Szenteczky János weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr835131746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása