CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vasárnap délután tartják meg a Kálvin téri Millás ellenzéki tüntetést

2013. március 15. 10:09 - csú

Felkiáltójel-0_4.jpegA rendkívüli időjárási viszonyok miatt vasárnap délutánra halasztja az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) egyesület a Kálvin térre, a Magyar Nemzeti Múzeum közelébe hirdetett péntek délutáni demonstrációját - közölte az egyesület korábbi vezetője.

Az erős havazásra és a viharos erejű szélre való tekintettel az Azért a víz az úr címmel meghirdetett demonstrációjukat nem mondják le, csak elhalasztják, változatlan formában és helyszínen vasárnap 15 órától kívánják megtartani -     mondta Juhász Péter. A Belügyminisztérium csütörtök este arra kért mindenkit, hogy ne tartsák meg a március 15-ére meghirdetett szabadtéri rendezvényeket a rendkívüli időjárási viszonyok miatt, és a szabadtéri állami rendezvényeket is lemondták. Több párt is jelezte már csütörtökön, hogy pénteki szabadtéri ünnepi rendezvényét nem tartja meg vagy az eredetileg tervezett szabadtéri helyszín helyett zárt térben rendezi meg az eseményt. (HVG)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr245135860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása