CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak nehogy baj legyen…!

2013. március 28. 16:51 - csú

Nyuszi.jpgA Csepel újság szerkesztősége köszöni Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Morovik Attila és Ábel Attila városvezetők húsvéti jó kívánságait.

Hasonló jókat kívánunk mi is nekik. Éppen ezért szólunk, hogy némi ellentmondás van a városvezetők és a városvezetők által kiadott lap jó kívánsága között. Németh Szilárd és társai úttörőséget, KISZ-tagságot, szocialistáktól kapott iskolaigazgatói, igazgató-helyettesi tisztséget kompenzáló, feledtetni vágyott áldott, békés ünnepeket kívánnak, a Csepeli Hírmondó ugyanott kellemes húsvéti ünnepeket kíván. (Köszönjük, és hasonló jókat kívánunk.). Ha nem tudnánk pontosan, hogy mostanában a Szent Imre téri zöld házban és vonzáskörzetében kevesebbért is rúgtak már ki embereket, mert egyáltalán nem mindegy, hogy ki, mit mond, akkor nem is szólnánk egy szót sem erről, hiszen a jó kívánság a lényeg. Most azonban más idők járnak a polgármesteri hivatalban. Reméljük, időben szóltunk…

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr725177945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása