CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Álmatlan éjszakák dühkitörésekkel

2013. április 05. 04:44 - csú

Nszil-szuper-2.PNGTele van a média a rezsi-kommandós parancsnokkal, képeivel, mondataival, karikatúráival. Már az emberek fülén jön ki. Pedig nem ez az első fülkeforradalmi csatája. Korábban, ha meghallotta a Csepel SC Alapítvány vagy a Csepeli Munkásotthon Alapítvány nevét, elöntötte az epe, elkapta a harctéri idegesség. Azonnal felemelte a hangját, mintegy jelezve, hogy kiásta a csatabárdot.

Behozatott a terembe nagyméretű, telefirkált táblákat, telerajzolva érthetetlen nyilakkal, vastagabb és szaggatott vonalakkal, cégekkel, cégcsoportokkal és személynevekkel. Majd egyre hangosabban beszélt, magyarázott, látszott, hogy belelovalja magát. A hallgatóság meg csak nézte, értetlenül. Miről van szó? Már nem Ő, hanem a síri csend uralkodott a termen. Néhányan lenéztek, nem merték nézni sem a kiabáló, mutogató főnököt, páran összesúgtak, a többség azonban csak megrettenten bámulta, inkább félte. Volt, aki elmosolyodott.

Ekkor már elvesztette a fejét, szinte összefüggéstelenül csak beszélt, beszélt, hogy mennyit dolgozott vele, mennyi energiájába került, amíg kibogozta a szálakat, a motivációkat, az összefonódásokat. Megvannak erre az éjszakái – mondta. Aztán harciasan kijelentette: amíg ő itt lesz, addig soha, de soha nem engedi meg. Nem, nem és nem! Ezek soha nem kapnak semmit. Támogatást meg pláne nem. Csak nem képzelik, hogy offshore lovagokat fog támogatni?! A törvény, meg a jog, meg a tisztesség! Mert ezek az offshore cégek és vezetőik szétloptak, széthordtak, átjátszottak mindent, nem hajlandó velük egy légtérben sem lenni. Szóba sem áll velük. Kommunista fészkek támogatói, akik rajta akarnak meggazdagodni. Felháborító! Nonszensz!

Szó sem lehet arról, hogy az alapítványaikba betegye a lábát, arról meg pláne, hogy azok támogatást, vörös segélyt kapjanak. Csak nem képzelik? Offshore cég kezében mindkét intézmény. Olyanok állnak mögöttük, akik még azt sem akarják, hogy Ő, minden kerületi vagyon és alattvaló ura, átvehesse tőlük – ingyen, mert a kassza hiányos –, megérdemelt jussát, irányíthassa a két alapítványt, vagyonnal, beosztottakkal együtt. Egyszerűen felháborító! Pedig mennyi változást vinne végbe a két alapítvány életében. Mindent átszervezne. Nem akarják! Akkor fűtsenek, fizessenek az alapítványaik vezetői, dolgozói. Tengődjenek, éljenek meg, ahogy tudnak. Megérdemlik. Offshore lovagok szekértolói. Nem akarják a jót. Nem akarják Őt. Majd tönkremennek – mondta dacos keményen, s diadalittasan nézett szét a teremben.

Eddig jutottam az írásban, amikor két újsághírre figyeltem fel:

Újsághírek:

„Offsore cég intézi a letelepedők ügyeit?

Egy Kajmán-szigeteken bejegyzett céget választott ki a kormányzat a letelepedési kötvények kibocsátására. A Hungary State Special Debt Fund cég …”. /Népszava/

„ Offsore hátterű cég építheti a Fradi-stadiont

A Market Építő Zrt. az utóbbi időben több nagyobb beruházásra is megbízást kapott…A Market tulajdonosai között offshore céget is találhatunk” /atlatszo.blog.hu/

Kíváncsi vagyok, ezek a hírek eljutnak-e hozzá, az offshore cégek és lovagok elleni nemzeti küzdelem élharcosához? Ha olvassa, vagy olvasta, hogy érzi magát? Ronda egy érzés lehet, amikor egyszer csak hátranéz és látja, hogy a harcoló csapatok elfogytak mögüle, s megérti, hogy saját vezetői, párttársai magára hagyták. Persze, teljesen mindegy. Biztos készen van a válasszal is. Csak most még nem veszíti el a fejét, nem kiabál, inkább „nyócévezik", kommunistázik. Megtanították rá. Bajnait, meg Gyurcsányt hibáztatja mindenért – mert most ezt kell mindegyiküknek, mindenhol, minden alkalomkor mondani. Szenvtelenül, bele az újságírók képébe, a kamerákba, hallja az egész világ. Sokan meg is hallják. De azért, a biztonság kedvéért, talán még hozzáteszi: a mi offshore lovagunk jobb, mint a tiétek. Hogy közben tönkremennek a dolgok, a sport, a kultúra? Az nem érdekes.

Egyébként a helyi offshore lovagok elleni csatájának csak vesztesei vannak. Ő nem nyert, de az alapítványok és emiatt a csepeliek is vesztésre állnak. Vajon így járunk a rezsicsökkentés esetében is?

V O X

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr705194700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2013.04.05. 15:19:15

Én már rég jeleztem a papagáj kommandósnak bizony elgurult a gyógyszere!

2013.04.05. 20:14:01

Hajrá Demokraták most azok vagyunk!! Je!!! Ez a rezsicsökkentés hát felháborító!!
Nekem kiküldött a szolgáltató egy levelet : 10 pontban (gondolom mindenki megkapta) , hogy ha támogatom a rezsicsökkentést, akkor , hogy be fogom szopni. De nem csak Én, hanem , mindenki mert elbocsátások lesznek és az amúgy is elavult (harmadik világ szintű ) rendszert nem lehet fent tartani így!!!! IGAZUK VAN A KUR…ÉLETBE SZAR SZO..Ó magyarok fizessetek, mert rohadás lesz !! A Gordon majd átadja a jogart Ő majd megadja nekik ami kell ! A Tóth is vissza jön nyugdíjból mert a zsenialitása felülmúlhatatlan és páratlan az Oroszal együtt az Avarkeszi is moslékozhat kicsit.
A kurva anyát a sok köcsög magyarnak ,hogy lázadozik, leszopatjuk Őket az extra kamattal!! És végük !!!! Hajrá demokraták akik mindig is segítettétek az ország előrébb jutását és az emberek boldogulását !!! A lényeg az eszme és a hejjesírás !! Ha ezt valaki nem érti, akkor azt nem most majd , sem büntetjük, mert mi Nemkommunisták vagyunk Észak Koreából!!! Mi demokraták vagyunk és Mi gazdaságilag baszunk szét mindent!!! Mert nem értünk hozzá!!! Vagy is, dehogy nem nekem végem!!! …ÁÁÁÁÁÁ..NEEEEEEEEEEEEEE

hope2 2013.04.05. 20:43:08

Tisztelt CSU! Az előttem szóló úr ült. Úgy értettem: őr-ült. Gyógyításáról tessék gondoskodni.

2013.04.05. 21:21:47

Istenem HoPE2 most megzavartál azt hittem jó úton vagyok erre "rám lősz" most már félelmet keltettél bennem!! Ezt régen a Kádárban, hogy lehetett feldolgozni? Csu segíts! (más néven persze ne égesd magad)!

2013.04.05. 21:41:59

De hát Ő gyógyszerész!!

csú 2013.04.06. 00:00:43

őr több hozzászólását kénytelenek voltunk törölni. Aki olvasta, annak nem kell részletezni az okokat, aki nem, annak elmondjuk: őr obszcén kifejezések tömegét zúdította ránk, és megsértette a magyarok emberi méltóságát. Amit mutatóban meghagytunk őr kommentjeiből, az érzékelteti, de csak érzékelteti, hogy miért kényszerültünk a törlésre.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.04.14. 15:06:04

Azt gondolom, idiótákkal nem kell foglalkozni. Szellemi tolószékeseket nem bántunk, hanem megfelelő módon ignorálunk. Mondjuk az indiánok szent embernek tartották őket- de csakis az igazi őrülteket-nem az iylen paprikajancsikat, mint őr. Ő a tipikus mintapéldánya az agyatlan, gondolkodni nem tudó/akaró , hívő , dühből fröcsögő homo fidesnicus-nak. El kell tenni, majd múzeumban mutogatni...
süti beállítások módosítása