CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A gyerekek megtalálták...

2013. április 07. 01:11 - csú

Húsvét-MSZP.jpgA borongós idő ellenére is jól jártak azok, akik idén először kilátogattak a csepeli szocialisták által szervezett húsvéti csokitojás keresésre. A szervezők öt helyszínen várták a gyerekeket és szüleiket. A program vasárnap reggel kilenckor kezdődött a Puli sétány játszótéren, ezután a Kis-Duna-part, a Királymajor, a József Attila lakótelep következett, majd a Szent Imre téri játszótér zárta a programot.

A játszótereken több száz csokitojást rejtettek el a szervezők, amit a gyerkőcöknek kellett megtalálni, gyakran szüleik segítségével. A legsikeresebb gyűjtögető gyerek extra csoki tojást kapott ajándékba. Lehetőség volt egy "igazi" nyuszival is fényképezkedni. Ő a locsolóversért cserébe osztogatta a finomságokat. Az eseményen részt vettek az MSZP csepeli képviselői: Gergely István, Szenteczky János és Takács Krisztián, valamint Dobák István, aki egyben az MSZP Csepel és Soroksár országgyűlési körzetfelelőse is. (Forrás: csepelimszp.hu)

komment
Címkék: játék gyerekek

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr635203749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása