CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kínos kegyelet a Fidesztől: meghívták a csepelieket, de nem vártak rájuk

2013. április 11. 12:42 - csú

WP_001196.jpgCsütörtök reggelig voltak néhányan, akik még komolyan vették a csepeli önkormányzat jelenlegi fideszes vezetőit. Nem sokkal fél 10 után rá kellett jönniük: tévedtek. A pofátlanul meghirdetett rendkívüli képviselő-testületi ülésről most nem is beszélünk. Úgy tudjuk, a reggel hét óra öt perckor elkezdődött szeánsz 10 perc múlva már véget is ért. A csattanó ez után következett.

A képviselők többsége – Németh Szilárd polgármester vezényletével – elment a Salgótarjáni úti temetőbe, és ott megkoszorúzta Weiss Manfréd síremlékét. A hivatalos szócsőben, a csepel.hu-ban meghirdetett program, a MEGHÍVÓ szerint ezután a Kvassay-híd csepeli hídfőjénél, a benzinkút közelében 9 óra 30 perckor koszorúztak volna Weiss Manfréd emléktáblájánál.

Címkép-1.PNGA városvezetői meghívásra helyszínre érkező  csepeli civilek azonban az önkormányzat fideszes irányítói közül senkit sem találtak ott. A megadott időpontra csak a szocialista képviselők jelentek meg. Igaz, ott volt Werner Péter, a városgazda Zrt igazgatója is, aki kétségbeesetten telefonálgatott, de egy darab fideszes vezér sem sietett a segítségére az emlékműhöz, amit végül az MSZP-s képviselők koszorúztak meg a jelenlévőkkel együtt. Mint megtudtuk, a fideszes városvezetők nem voltak hajlandók megvárni a csepelieket. A Salgótarjáni úti temetőből érkezve (futtában) lerakták a virágokat, és már mentek is tovább. Ők hirdették meg a koszorúzás időpontját, és ismét ők kezelték le,  ők hagyták cserben a megemlékezésre érkező csepelieket.

1 komment
Címkék: kínos lekezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr245216736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2013.04.11. 15:22:17

Bunkó bunkó marad ! várjuk a választást !!!
süti beállítások módosítása