CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eltűntek az Orbán Viktort imádó, az 50. születésnapi misét szervező nők

2013. április 17. 11:36 - csú

Orbán-V-121.pngTegnap adtunk hírt az Orbán Viktor 50. születésnapjának megünneplésével kapcsolatos különleges kezdeményezésről. Mára viszont eltűnt a Facebookról a világhálóról a Mi, asszonyok és lányok Orbán Viktorban bízunk nevű csoport. 

"Kedves Mindnyájatok! Szeretném, ha ennek a csoportnak a linkjét elvinnétek az oldalatokra, hogy többen legyünk a Fohász Orbán Viktorért a választásokig minden vasárnap a déli harangszó idején elnevezésű eseményen, mert most csak azok lehetnek ott akik a Mi, asszonyok és lányok Orbán Viktorban bízunk csoport tagjai.”

Az interneten fellelhető információk szerint egyebek mellett ez volt olvasható a Mi, asszonyok és lányok Orbán Viktorban bízunk csoport oldalán, ám miután kiderült, hogy nagy valószínűséggel ők kérhették Orbán Viktor 50. születésnapjára a nagy port kavart hálaadó szentmisét, a csoport eltűnt a Facebookról. Az internetes csatlakozás egyelőre szünetel…(Forrás: stop.hu)

Orbán-50-szent mise.1.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr625231009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása