CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemzeti Tojástrafik és 22 százalékos árcsökkentés a Csepeli piacon

2013. április 27. 17:38 - csú

címkép.JPGMiként arról a csepelimszp.hu hírportál képriportjában beszámolt, Angyalföldről Csepelre, a piacra jött Szanyi Tibor  szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP elnökségének tagja.

IMG_1491.JPGA politikus egy nappal korábban, az interneten, facebookos oldalán előre jelezte a kiruccanást, ígérve, hogy reggel nyolckor már a csepeli Deák téren lesz. Így is történt.

IMG_1499.JPGAz országgyűlési képviselő szombat reggel több csepeli szocialista politikussal, így Szenteczky János helyi elnökkel, Takács Krisztián önkormányzati képviselővel, a Csepel FC egyik vezetőjével járta végig a standokat, ahol a csapat tagjai sok eladóval és vevővel beszélgettek.

dohánybolt.JPG
Ez után a piac szomszédságában lévő boltokat vették célba. Ott találtak rá az egyik, dohányt is árusító üzletre, amelyről kiderült: eladó. A környékbeliek már az új bérlőt vagy tulajdonost is ismerni vélik a most lezárult, botrányos dohánybolti tender után...

IMG_1567.JPGSzanyi Tibor ezt követően megnyitotta a kísérleti Nemzeti Tojástrafikot. Korábbi, interneten olvasható ígéretének megfelelően, a jelenlegi 27 százalékos áfa helyett öt százalékos áfával, vagyis a szocialisták által jelzett 22 százalékos árcsökkentéssel kínálta jelképesen a tojást a csepeli fideszesek standja előtt. A XXI. kerületi fülkeforradalmárok saját portékájukat, a politikai nyilatkozatot kínálgatták. A 22 százalékos árcsökkenés nagyobb sikert aratott...

Forrás: csepelimszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr755249834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása