CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megfutamították a fideszeseket Csepelen két tojással

2013. április 30. 05:59 - csú

címkép.JPGA Csepel újság ilyenre még nem kényszerült, de most nem tehetünk mást. Helyreigazítjuk saját magunkat, pontosabban szombati tudósításunkat.

Talán még emlékeznek rá, akkor arról számoltunk be, hogy dr. Szanyi Tibor országgyűlési képviselő, az MSZP elnökségének tagja Csepelre, a Deák téri piacra jött és a helyi szocialistákkal együtt végigjárta a standokat, emberekkel beszélgetett a világ dolgairól, végül, a XXI. kerületi fideszesektől pár lépésre népszerűsítette saját szabadalmát, a mozgó Nemzeti Tojástrafikot. Mi itt be is fejeztük a tudósítást, és most ezért kényszerülünk a helyreigazításra.

Nem tehetünk mást, ha már a Fideszhez közel álló Mandíner.hu is azt írja öles betűkből formált címekkel, hogy "Szanyi Kapitány a csepeli piacon tojással futamította meg a fideszeseket" Igaz, ami igaz, valóban ez történt. Lapunknak is erről számoltak be a helyszínen járt olvasók, de mi visszafogottak akartunk lenni a kétharmados fülkeforradalmárokkal szemben. Nem akartuk leírni, amit a fideszes orgánum, vagyis a Mandíner   idézésre méltónak tartott az alternatíva blogtól. Ezért  olvasóinktól ünnepélyesen elnézést kérünk, és a hiteles tájékoztatás érdekében most pótoljuk mulasztásunk. Az alábbiak maradtak ki: 

Szanyi Tibor az egyik kezében két darab tojást, a másik kezében pedig egy - a Nemzeti Dohánybolt dizájnjára hajazó - "Nemzeti Tojástrafik" feliratú táblát szorongatott majd megcélozta a fideszes aláírásgyűjtőket és rögtönzött performanszként trollkodott egy jót. Azt hittük, egymást fogják majd érni a beszólogatások, de a narancspárt aktivistái olyannyira összeszarták magukat a Kapitány látványától, hogy még a parlamenti kétharmad ténye sem tudta őket visszabillenteni a normális kerékvágásba.


Forrás: mandiner.hu, cink.hu, alternativ.blog.hu, Csepel újság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655253561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása