CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ellenzéki pártot alapít a Fidesz! :))

2013. május 09. 11:25 - csú

Kisgömböc-Fidesz-221.png„A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja (NEP) azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában sem tudnak megbízni. Az ellenzék vezetésével Kocsis Mátét bízta meg Orbán Viktor, aki fiatalos lendületével és kommunikációs tapasztalatával optimális a pozícióra.

»A jelenlegi balliberális ellenzék és a szélsőséges Jobbik méltatlanok a kormánypártok színvonalához, a Bayern sem szeretne a Pakssal játszani« – világította meg egy futballhasonlattal a kormányfő a pártalapítás lényegét.

Az ellenzéki párt irodáit trafikokban és olyan Fidesz irodákban alakítják ki, ahol van hely. A párt várja soraiba azokat a diákokat is, akik jelenleg tévúton járnak. A NEP a nyugdíjasoknak is könnyű szívvel tesznek ígéreteket, hiszen a 2014 után is ellenzékben folytatják tevékenységüket, így nem kell majd azokat beváltaniuk.” (Hírcsárda és Mandiner)

Szólj hozzá!
Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr285291017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása