CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Garázdák tombolása a Radnóti előtt

2013. május 12. 21:54 - csú

Garázda.PNGOlvasónk, Sárközi Béla Careca küldte ezt a  megdöbbentő tudósítást. Változtatás nélkül közöljük:

A következő kis sztorit csak azért írom le hogy van még önuralom, és működik...
Egy zártkörű szülinapi party volt a csepeli Radnóti Művházban. Éjjel 11 óra körül egy magát megnevezni nem akaró horda-csorda emberei kívántak bejönni a buliba, holott az ajtóra egy nagy betűkkel írt, és kiakasztott tábla lógott, melyen a következő volt olvasható: ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY (Lehet hogy nem tudtak olvasni?) Az ajtóban álló, és a meghívott vendégeket fogadó személy illendően elutasította őket, mire a fent említett csorda tagjai szakszerű, valószínűleg már előre jól begyakorolt dühöngésbe fogtak.


A vendégek között több jól öltözött, és jól szituált "kicsit nagyobb és ritkább hajú" úriember is tartózkodott...
és az továbbiak elkerülése végett bezárták az ajtót. Belülről. Minek folyamodványaként, a kint maradt horda-csorda tagjai, "ha nincs ember, kit ütni lehet" tervezetet elbukván, a művelődési ház előtt található egyik óriási virágtartón, melynek súlya kb. 100-130 kg. töltötték ki ádáz haragjukat...A virágnevelő eszközből a virágot kitépvén és eldobván, és az anyaföldet szétszórván, kiborítván, a virágtartóval próbáltak bejutni a művházba. Minek után eme tervük is elszállt (elgyengült)... büszkén, mellüket kidomborítva, üvöltve hagyták el az általuk kreált csatateret. A művelődési ház ügyeletes személye, tapasztalatról és önuralomról tett bizonyságot, ezzel megnyugtatva a kissé megriadt vendégeket, ill. annak egy részét. (Köszönjük Krisztián!)

De.Kérdem én. A szigetszentmiklósi nem is oly rég történt késelés alapján-tanulságaként, nem járna meg kerületünknek és a művelődési házaknak a rendezvények idejére a gyors vagy a még gyorsabb védelem és intézkedés?
Az éjszaka vagy hajnalban haza tartó embereknek a közbintoság megnyugtatóbb érzése? Mert ha nem lett volna ÖNURALOM... akkor ez a valaki születésnapja, lehetett volna akár valakinek, a halál napja is.

Csipkerózsika is felébredt egyszer...
Jó éjt, jó reggelt Csepel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr345297286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása