CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Leleplezés egyenes beszéddel - Bombera Krisztina nagyot alkotott

2013. május 18. 03:45 - csú

Bombera Krisztina.PNGBombera Krisztina csendes, halk szavú riporter. Évtizedeken át csak külpolitikai műsorokból ismerhettük. Az ATV-ben a  magyar valóság, a belpolitika is a terepe lett.

Ez a valóság gyakran érintkezik a nemzetközi kapcsolatokkal. Lui Tvares EP-képviselőnek részletes, tényekkel, jogi érvekkel alátámasztott jelentése a magyar demokratikus jogok lebontásáról kicsapta a biztosítékot az Orbán-kormánynál. Győri Enikő, az EU-s ügyekért felelős külügyi államtitkár már napok óta "ekézi" Tavares összefoglalóját. A magyar médiában eddig csak a mikrofont tartották elé.

Bombera Krisztinánál változott a kép. A riporter felkészült jogból, tényekből. Vitázni is tudott, ha kellett.Kellett! A tisztességes tájékoztatásra váró nézők érdekében:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr595305516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása