CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Derűvel a ború ellen (1.)

2013. május 29. 02:34 - csú

Mosolygós-2.jpgNaponta találkozunk elképesztő, hajmeresztő kijelentésekkel, nyilatkozatokkal. A gondolkodó ember ekkor többnyire csak bosszankodik. A kétségbeesés akkor kezdi környékezni, ha ráeszmél, hogy hová vezet ez? Ha tenni nem tudunk ellene, akkor legalább lelki egészségünket védjük. Ennek eszköze lehet a derű, a humor. Próbáljuk viccesen felfogni a ránk zúduló szamárságokat, felháborító gazságokat. Néhány próbálkozás következik:

A kinyújtott kezek messzire elérnek. A Nemzeti Pedagógus Kar minden nevelőt nyakon csíp.

Lehetséges életút: ócsai lakóparkból szociális temetéssel állami parcellába.

Tovább bővítik a Nemzeti Dohányboltok választékát. A nemzeti jégkrém és a nemzeti cigi mellett nemzeti rákot is lehet kapni.

A feltételek hiánya miatt egy évvel elhalasztották az erkölcstan iskolai tanításának bevezetését. Vajon mi hiányozhatott manapság? Csak nem maga az erkölcs?

(Folytatása következik!)

Nagy Gyula

komment
Címkék: derű

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr295330777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása