CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felhőszakadás Csepelen becsődölt városvezetői tájékoztatással

2013. június 03. 12:07 - csú

Felhőszakadás után-20130602.PNGHétfő délig még egyetlen sor saját tájékoztatás sem jelent meg a csepeli fideszes városvezetők csepel.hu hírportálján a vasárnap délután kettő és három óra közötti felhőszakadás következményeiről és a kárelhárításról. Ami ennél sokkal fontosabb: egyetlen közleményt sem tettek közzé, amelyből a csepeliek megtudhatnák, ki kitől és milyen feltételekkel kérhet segítséget a károk okozta helyreállításhoz, a polgármesteri hivatalban vagy a Csevakot felváltó Városgazda Zrt-nél kihez lehet, kihez kell fordulni segítségért, információért?! A segítségre szorulóknak egyelőre be kell érniük a rezsicsökkentés és a trianonozás számtalan változatával...

Az információ ilyen felhőszakadás után a legnagyobb segítség lehet a bajba jutottaknak. Ettől fosztják meg a csepelieket a kerületi városvezetők. Egyelőre csak egy „baráti társaság”, a csepel.info átvett írása díszeleg a csepel.hu hasábjain mind lejjebb és lejjebb. Intézkedő tűzoltók, kármentők helyett csak Németh Szilárd félcipős sztárfotóját láthatjuk a gumicsizmában küzdő férfi mellett. Helyettünk is sok mindent elmond ez a fotó...

Közben a magukra hagyott csepeliektől az internet világában, a facebookon dőlnek a megdöbbentő fényképekkel bőségesen alátámasztott hírek a felhőszakadás utáni utcákról. A látvány és a helyzet borzasztó. Hivatalos reagálás, tájékoztatás hiányában teljesen érthető a felháborodás és a türelmetlenség. Közben a Dunán már közelít az árvíz. A csepeli városvezetők tudnak róla? Mit akarnak tenni? A felhőszakadás kárainak elhárításával, a károsultak megsegítésével hol tartanak a csepeli városvezetők?

Képek a Kassai utcai borzalomról ITT LÁTHATÓK

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr185341681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2013.06.03. 12:34:28

A halakat vigyétek a terorr házára majd jó lesz a menekülés utáni vacsorára. Ja és most látom a csonakot meg kilopta el?

Komolyan gondoltátok, hogy ezek még hírt is adnak a semmi segitséghez?
süti beállítások módosítása