CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A trafikbotrány ellen tüntettek Csepelen

2013. június 30. 03:33 - csú

DK-Trafik ellenes demons.PNGA Demokratikus Koalíció Csepel-Soroksár szervezete Varju László országgyűlési képviselő vezetésével június 20-án flashmob-bal tiltakozott a Trafikkormány XXI. kerületi mutyiügye ellen.

A DK csepeli aktivistái “Nemzeti Maffia Zrt.”, “Mutyifilter”, illetve “A haveroknál minden dohány” feliratú táblákat helyeztek a csepeli hév két kocsijának ablakaiba és úgy utaztak a Szent Imre térre. A főtéren megálltak a helyiek által Terror Házának nevezett Polgármesteri Hivatal lépcsőjénél felmutatva tábláikat. Majd sétát tettek a reggeli csúcsforgalomban Csepel belvárosában.

Palcsó Tamás énekes, a Fidesz rendezvényeinek rendszeres vendége, „szakmabeliként” négy trafik koncessziót is nyert Csepelen, míg az évtizedek óta trafikot üzemeltetőknek megélhetésük veszett oda. A DK Csepel-Soroksár szervezete úgy értesült, hogy az énekes Zuglóhoz hasonlóan Csepelen is pályáztatás nélkül jutott hozzá üzlethelyiségekhez, melyek közül az egyik a helyi Fidesz frakció irodájától néhány méterre található.

A DK helyi szervezete akciójával a kormány mutyipolitikájára kívánta felhívni a közösség figyelmét. A csepeli hatalom azonban rezsikommandós főnökük haragjától tartva, rövid időn belül közterület felügyelőkkel próbálta – sikertelenül – az akciót ellehetetleníteni.

Ilyenkor mindig idézzük fel Ábel Attila Fideszes alpolgármester kacagtatóan szellemes mondását:
„ Addig van demokrácia Csepelen, amíg a Fidesz van hatalmon”.

A hír forrása: DK-Csepel-Soroksár

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr495382943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása