CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Igazgatási szünet lesz a csepeli polgármesteri hivatalban augusztus 11-ig

2013. július 22. 03:33 - csú

POHI-XXI.pngMár ma sincs ügyfélfogadás a Szent Imre téri hivatalban!

Dr. Szeles Gábor, Csepel jegyzője tájékoztatójában közölte, hogy július 22. és augusztus 11. között igazgatási szünet lesz a polgármesteri hivatalban. Ügyintézés csak halaszthatatlan esetekben lehetséges. A jegyző az ügyeleti rendszerről is intézkedett. Közleménye a következőket tartalmazza:

Tisztelt Csepeli Lakosok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló rendelet 53. § (5) bekezdése és a Képviselő-testület 68/2013. (II. 28.) Kt számú határozata alapján értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2013. július 22. napjától 2013. augusztus 11. napjáig igazgatási szünetet tart.

Ebben az időszakban az ügyfélfogadás ügyeleti rendszerben történik az Ügyfélszolgálati Irodán (XXI., Petz F. u. 1-3.)és az Anyakönyvi Hivatalban (XXI., Szent Imre tér 10.) Ügyintézés csak halasztást nem tűrő esetekben van.

A hivatal többi szervezeti egységénél a félfogadás szünetel, a folyamatos ügymenetet ügyelet biztosítja.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Budapest Főváros Kormányhivatal XXI. kerületi hivatalára (Okmányiroda Budapest XXI., Szent Imre tér 3. sz. alatt), valamint a XXI. kerület Gyámhivatalára (Budapest XXI., Szabadság u. 92. sz. alatt) jelen tájékoztató nem vonatkozik. A Kormányhivatalhoz tartozó szervezeti egységek nyitva tartása a Kormányhivatal honlapján tekinthető meg.

Szíves türelmüket és megértésüket megköszönöm!

Dr. Szeles Gábor

jegyző sk


Forrás: csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr465417045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása