CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szanyi Tibor: bepánikolt a burzsoázia

2013. július 22. 12:24 - csú

Szanyi tibor_1.PNGA képviselő szerint  bepánikolt a burzsoázia, Csányi Sándor OTP-vezérigazgató eladta a bankban lévő részesedésének jelentős részét, a piacról beszerezhető információk szerint pedig a Fidesz "lopakodik" be a helyére. Csányi Sándor, Demján Sándor, Széles Gábor most bánta meg, hogy "összeölelkezett Orbán Viktor diktátorral" - hangsúlyozta Szanyi Tibor.

Az MSZP szerint a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás.

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja, országgyűlési képviselő  Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány bejelenti a "hangulatjavító intézkedéseket", amelyekből folyamatosan "visszatáncol", majd semmi nem lesz belőlük. Az MSZP visszautasítja, hogy zavaros ígéretekkel, pénzosztással kecsegtet Orbán Viktor, miközben az élelmiszerek ára 15-20 százalékkal emelkedett, a kisebb költségek pedig duplájára, triplájára nőttek.

A devizahitelekkel kapcsolatban azt mondta, elég a kormány szemfényvesztő tetteiből, a végtörlesztés és az árfolyamgát nem elegendő lépés, a kormánynak neki kell állnia a szakmailag megalapozott tárgyalásoknak az érintett felekkel. (MTI) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr265418443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása